Gebitsrenovatie

Wanneer meerdere tanden beschadigd zijn door ongeval, ziekte of misschien als gevolg van het langdurig niet naar de tandarts gaan, spreken we van een gebitsrenovatie. Het doel van een gebitsrenovatie is natuurlijk je gebit weer in een gezonde staat te krijgen. Ook als je een speciale tandartsverzekering wilt afsluiten is het hebben van een bewijs van een gebitsrenovatie noodzakelijk voor acceptatie door de verzekeraar.

 

Maak een afspraak

Wil je weten wat zo een gebitsrenovatie in jou specifieke geval inhoud? Maak dan een afspraak in onze praktijk. Na een korte inspectie van je gebit zal de tandarts samen met jou bespreken wat er gedaan moet worden en een plan van aanpak opstellen.

In de meeste gevallen worden er vervolgafspraken gemaakt waarin de behandelingen worden uitgevoerd. Soms kan dat natuurlijk een combinatie van verschillende behandelingen zijn. Als de linker onderkaak toch al verdoofd is, dan kan het vullen van dat kleine naastliggende gaatje ook wel meteen gebeuren toch?

 

Gebit renoveren

Jouw behandelplan

Ook toe aan een gebitsrenovatie? Neem gerust contact met ons op en maak een geheel vrijblijvende afspraak waarin we samen een behandelplan opstellen met als doel jou weer van een stralende lach te voorzien met een mooie rij gezonde tanden!

Neem gerust contact op met ons door een e-mail te sturen naar charles@bruchmann.nl of te bellen naar 0167 – 56 37 80.

Reactie optie is gesloten.